top of page
Fresh packaging design Jamin.jpg

Branding

 

Branding gaat veel verder dan een creatieve bedrijfsnaam, een logo bedenken, een huisstijl ontwerpen, of een verpakking design. Branding gaat over het overbrengen, het communiceren van de essentie van een merk, een bedrijf of dienst. De look and feel, de persoonlijkheid van het merk. De meerwaarde. De tone of voice. Het is het gevoel dat je als bedrijf overbrengt.

Het verhaal achter jouw bedrijf, jouw unieke product, het unieke gevoel van jouw dienst, dit visueel  communiceren, dat is nou precies het gedeelde waar ik jou heel goed mee kan helpen!

 

Denk daarbij aan communicatie middelen in het breedste zin van het woord. Verpakking design, logo ontwerpen, huisstijl design, een creatieve bedrijfsnaam bedenken, print design, webdesign, maar ook concepten voor textiel design zoals T-shirt design en accessoires. Dit visuele gedeelde, ik streef ernaar dat dit zo veel mogelijk aansluit op de belofte van het bedrijf. Dat zorgt ervoor dat het merk eerlijk en betrouwbaar overkomt. Waardoor mensen vertrouwen hebben in het merk en zich ermee verbonden voelen.

 

Inmiddels heb ik lekker veel ervaring opgedaan met brand packaging voor prachtige merken en bedrijven groot en klein. Ik vind het een even grote uitdaging om de verpakkingslijn beschuiten van Verkade te mogen restylen als om een logo & brand identity te bedenken voor een kinderopvang. Ik werk met veel passie en energie aan het ontwerp proces en mijn doel is pas behaald als de klant blij is met het resultaat. 

 

Het is dus niet een kwestie van een mooie packaging en branding design. Het verhaal van het bedrijf moet erin weerspiegeld worden!

 

Wat een goede branding je gaat opleveren:

 

  • Straalt vertrouwen uit.

  • Onderscheidend, daardoor herkenbaar en makkelijk te onthouden

  • Verhoogt de geloofwaardigheid van product, bedrijf.

  • Trekt de juiste doelgroep aan

bottom of page